Tervetuloa Salon Viesti ry:n suunnistusjaoston kotisivuille!

OK
Sisältö:
Alkuun...
Ajankohtaista
Eläkeliiton suunnistuskisat
Historiaa
Maanantairastit
Salo-rastit 2009
Salo-rastit 2012
  - Kilpailukutsu
  - Kilpailuohjeet
  - Lähtö 2 erityisohjeet
  - Nuoret avoin
  - Pelastussuunnitelma
  - Rastirallin RR-rata
  - Tulospalvelusivut
SSRV 2018
Tapahtumakalenteri
Tiedostot
Yhteystiedot
Yleisesittely
.
Intranet


Menneitä kilpailuja
vanhoilla sivuilla:
AM-partio 2007
Jukola 2006
Kuntasuunnistus 2005
Varsinais-Suomen
    Rastipäivät 2004

Rastirallin RR-rata

Milloin Rastiralli alkaa ja loppuu?

Rastirallin RR-radalle voi lähteä 5 min viimeisen RR-sarjan kilpailijan jälkeen, 30 minuutin ajan.

Lähtöpaikka

On kilpailusarjojen lähtö 2, seuraa kilpailukeskuksesta lähtevää viitoitusta. Matka lähtöpaikalle on 1000m metsää/peltotietä pitkin. Lähtöpaikalla on toimitsija joka opastaa sinua.

Kuka voi osallistua?

Rastiralli on tarkoitettu kaikille lapsille, jotka haluavat kokeilla kilpailumaastossa ja –radalla suunnistusta. Metsään voi lähteä omien taitojen ja osaamisen mukaan yksin, pareittain tai saattajan kanssa.
Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukeskuksessa infoon. Ilmoittautumisen yhteydessä saat keltaisen rastiralli-numerolapun, kiinnitä se juoksuasuusi, kilpailunumerolla erotut maaliin tullessasi kilpasarjalaisista, eikä aikasi kirjaudu tulospalveluun.

Osallistumismaksu on 3 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä infoon. Rastiralli on ilmainen kansallisiin sarjoihin osallistuville. KAIKKI RASTRIRALLIN RR-SARJAAN OSALLISTUVAT JUOKSEVAT INFOSTA LAINATTAVALLA EMIT-KILPAILUKORTILLA. Emit-kortin laina sisältyy osallistumismaksuun. Palauta lainakortti radan kiertämisen jälkeen infoon, jossa voit myös tulostaa itsellesi rastiväliajat.

Radat

Kilpailun RR-rata.

Maali

Yksi viimeinen rasti, jossa tunnus RR6 ja 100. Maali on kilpailusarjojen maali, seuraa maaliin tullessasi viitoitusta. Myös rastiralliin osallistuneille on vastaanotto maalissa, jossa kilpailija voi käydä suunnistustaan läpi yhdessä toimitsijan kanssa.

Ajanotto ja palkitseminen

Rastirallissa ei julkaista tuloksia tai oteta aikaa. Mikäli haluat tietää, missä ajassa radan kiersit voit tulostaa itsellesi rastiväliajat infossa. Kaikki Rastiralliin osallistuneet saavat palkinnon maalissa. Katsokaa ja nauttikaa samalla korkeimmalla kohdalla luonnosta ja näkymästä.

Mukavaa ja Turvallista matkaa.

Salon Viesti, Rasti-Perniöwww.salonviesti.net 2008 © www.resultfellows.com